Evenementen

Hans de Boer Productions organiseert evenementen, concerten en optredens. Zelfstandig of in samenwerkingsverband.

Bijvoorbeeld een Jazzy Business Avond voor een Business Club, een optreden op Koningsdag voor een restaurant, een intiem klassiek concert in een kerkje of een personeelsfeest.

Met live optredens van bekende en minder bekende artiesten.  
 

Promotie

Voor onderstaande artiesten verzorgde Hans de Boer Productions op regelmatige basis de radio-tv-pers promotie van cd’s, dvd’s, theatertours, concerten en overige producties: Bernard Allison, Karin Bloemen, Wende (Snijders), The Young Folk, Sazz Leonore, Karsu, Ivo Niehe, Izaline Calisiter, Brigitte Kaandorp, Richard Groenendijk, Normaal, Kayak, Nynke Laverman, Musical Soldaat van Oranje, The New Shining, De Kast en andere.

Marketing

Voor de oprichting van Hans de Boer  Productions heeft Hans de Boer ruim 25 jaar gewerkt bij platenlabels als Sound Products, CNR Music en Arcade Music. Hier heeft hij zich gespecialiseerd in alle facetten van muziek marketing. Met Hans de Boer Productions heeft Hans onder andere de promotie en marketing voor Belle Perez in Nederland gedaan. En later ook de internationale exploitatie en beheer van haar Sena rechten.